De Leeuw Blog

Kennis en ervaring staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn bovenmatig goed opgeleid en beschikken gezamenlijk over honderden jaren ervaring.

Dit blog is één van de manieren om u te laten delen in die kennis en ervaring. Ervaringen met huizen en verzekeringen vormen een geliefd onderwerp op verjaardagen. En soms is ons vak ingewikkelder dan het lijkt. Er bestaan nogal wat misverstanden over onderwerpen uit ons vak. Ook die misverstanden stellen we hier aan de orde.

Terugblik op een jaar blog.deleeuw.nl

Niets dat ons bedrijf verlaat (zoals koopaktes, polissen, pensioenen en hypotheken) is uniek. Alles is te kopiëren. Wat niet te kopiëren is, dat zijn onze mensen. Zij maken, met hun kennis en ervaring, dagelijks het verschil voor onze klanten. Dat noemen wij 'de waarde van ervaring'.

Waarom blog.deleeuw.nl?

Kennis en ervaring staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn  bovenmatig goed opgeleid en beschikken gezamenlijk over honderden jaren ervaring. Dit blog is één van de manieren om u te laten delen in die kennis en ervaring. Ervaringen met huizen en verzekeringen vormen een geliefd onderwerp op verjaardagen. En soms is ons vak ingewikkelder dan het lijkt. Er bestaan nogal wat misverstanden over onderwerpen uit ons vak. Ook die misverstanden stellen we hier aan de orde. Blijkbaar voorziet blog.deleeuw.nl in een behoefte. Het aantal lezers per artikel groeide van enkele tientallen tot enkele honderden. Sinds het voorjaar van 2013 registreerden wij een kleine 4.000 bezoekers.  De artikelen zijn niet altijd 'gemakkelijke kost' en voorzien van talloze links. Vermoedelijk is dat de reden dat veel pagina's opvallend lang worden bekeken.

De langst bekeken pagina's


De meest bekeken pagina's

Een overzicht van onze blogs treft u hier aan.

Graag willen wij al onze lezers prettige feestdagen en een gelukkig 2014 toewensen! 

 

 

 

 

De Leeuw Groep BV

mr Wim H. de Leeuw, directeur

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.