De Leeuw Nieuwbouw 3.0 1920x960

De decembermaand is al duur genoeg. Daarom geven De Leeuw Makelaardij en Hypotheken jou een cadeau*! Ontvang nu korting op het mediapakket voor de verkoop van jouw woning en korting op persoonlijk hypotheekadvies. 

Waardebepaling

Plan voor 25 november 2022 een vrijblijvende waardebepaling. Met een gratis waardebepaling bieden onze makelaars je inzicht in de mogelijkheden om jouw woning succesvol te verkopen. Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen wij jouw verwachtingen en informeren we je over onze persoonlijke service, aanpak en tarieven. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, daarom bieden wij je de mogelijkheid om zelf een makelaar te kiezen. Maak kennis met onze makelaars. Bevestig je de verkoopopdracht voor 25 november 2022 en wordt de woning voor 25 februari 2023 aangemeld? Dan is de actie geldig en ontvang je een flinke korting! Vraag je makelaar naar de voorwaarden. 

Hypotheekgesprek

Heb je jouw droomhuis gezien en wil je meer inzicht in de mogelijkheden? Of droom je van een grotere keuken of een ruimere woonkamer en is verbouwen wellicht een optie? Maak dan voor 25 november 2022 een afspraak voor een vrijblijvend gratis oriëntatiegesprek met één van onze hypotheekadviseurs, zo kom je meer te weten over de mogelijkheden. Tijdens het gesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden in kaart. We maken daarbij een inschatting van de maandlasten die bij je wensen passen. Je krijgt informatie over onder andere hypotheekaanbieder, tarieven en hypotheekvormen. Vraag je hypotheekadviseur naar de voorwaarden.

 

*Bekijk hier de actievoorwaarden.

Contact

Wil je verhuizen? Meer ruimte, een grotere tuin of een andere woonplaats? Er zijn een heleboel zaken om rekening mee te houden wanneer jouw huis gaat verkopen. Wat kun je eigenlijk doen met jouw hypotheek bij de verkoop van jouw huis? En zet je eerst jouw huidige woning in de verkoop of koopt je eerst een andere woning? Wij helpen je graag verder.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 

 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.