De Heilbron Groep bestaat uit Heilbron, Mandaat, De Verzuimeconoom en UPIVA. Heilbron is specialist op het gebied van risicomanagement, verzekeringen, arbo, hypotheken, makelaardij en bankzaken. Mandaat is onze volmachtverzekeraar, De Verzuimeconoom is ons re-integratiebedrijf en arbodienst en UPIVA is onze serviceprovider voor verzekeringsadviseurs.

Wij zijn de partner op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. We zijn een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft om een toppositie in de verzekeringsmarkt en  financiële dienstverlening te bemachtigen. Inmiddels werken wij met ruim 750 collega’s elke dag samen om onze klanten te kunnen voorzien van de zekerheid waar zij behoefte aan hebben. 

De Leeuw Groep, opgericht in 1951, maakt sinds januari 2020 onderdeel uit van de Heilbron Groep. Heilbron Leiden (voorheen De Leeuw Verzekeringen) is een onderdeel van de Heilbron Groep en dé partner voor elk assurantiekantoor. Als gevolmachtigd agent hebben wij de bevoegdheid om namens één of meer verzekeraars rechtstreeks op te treden. Wij zijn de schakel tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen en het assurantiekantoor.

Wat ga je doen als Binnendienstadviseur pensioen in Rijnsburg – 24 uur? 

In deze functie adviseer en geef je informatie over de uitvoering van de pensioenregelingen aan bestaande en nieuwe klanten. Je verzorgt het beheer van de contracten van A tot Z. Samen met jouw collega’s ben je het aanspreekpunt voor onze relaties. Je bereidt de door de buitendienstadviseur(s) af te leggen bezoeken voor en verwerkt de bezoekverslagen. Door je klantgerichte instelling zorg je dat het contact met de klanten goed verloopt. Je zorgt ervoor dat alle gegevens en gemaakte afspraken worden vastgesteld en pakt de vervolgacties hieruit op. Je houdt je bezig met het verwerken van nieuwe aanvragen, polissen en mutaties inclusief de daarbij behorende financiële verwerking. Tot slot denk je mee om service en diensten van Heilbron verder uit te breiden en/of te verbeteren.

Je werkt in een klein team bij Heilbron Leiden, momenteel gevestigd in Rijnsburg, waarbij ruimte is voor initiatieven en verbeteringen. Samen behaal je de afdelingsdoelen. De sfeer binnen het team is informeel en sociaal.

Wie ben jij?

je bent enthousiast, collegiaal en communicatief sterk en in het bezit van een MBO-4 diploma, of MBO-4 werk- en denkniveau. Bij voorkeur ben je in het bezit van WFT Pensioenen en heb al enkele jaren relevante werkervaring opgebouwd in de pensioenbranche. Je hebt passie voor het vak, oog voor de klant en je bent assertief.

Binnen onze organisatie kennen wij een aantal kernwaarden, namelijk: persoonlijk, ondernemend, betrouwbaar en deskundig. Het is belangrijk dat jij jezelf herkent in deze kernwaarden en om die reden samen met ons de markt voor je wil winnen!

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een groeiende en resultaatgerichte organisatie voor 24 uur per week;
  • De standplaats is Rijnsburg en eind 2021 zal Heilbron Leiden gaan verhuizen;
  • Een marktconform salaris;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen;
  • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
  • Actieve en gezellige personeelsfeesten (zodra dit weer mogelijk is).

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze functie. We ontvangen graag jouw CV en krachtige motivatie. Wil je meer informatie over deze functie? Dan kan je contact opnemen met René Nieboer, Commercieel Directeur Verzekeringen & Pensioen, op het telefoonnummer 071-4051616. Wie weet zien wij elkaar binnenkort!

 

Ps. Ga je bij ons werken? Dan voeren wij een pre-employmentscreening uit. Dit betekent dat wij onder andere een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) van je vragen.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.