Header Robert LR kopie

 


Wie zijn wij?

Wij zijn de partner op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. We zijn een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft om een toppositie in de verzekeringsmarkt en  financiële dienstverlening te bemachtigen. Inmiddels werken wij met ruim 750 collega’s elke dag samen om onze klanten te kunnen voorzien van de zekerheid waar zij behoefte aan hebben. 

De Leeuw Groep, opgericht in 1951, maakt sinds januari 2020 onderdeel uit van de Heilbron Groep. Heilbron Leiden (voorheen De Leeuw Verzekeringen) is een onderdeel van de Heilbron Groep en dé partner voor elk assurantiekantoor. Als gevolmachtigd agent hebben wij de bevoegdheid om namens één of meer verzekeraars rechtstreeks op te treden. Wij zijn de schakel tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen en het assurantiekantoor.

Wat ga je doen als Adviseur Particuliere verzekeringen? 

In deze functie beheer je samen met je collega’s onze particuliere portefeuille en ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. In deze tijd regelen klanten steeds meer zelf hun zaken, maar wij kunnen hen helpen om de juiste keuzes te maken. Daarom neem je de klanten mee in hun verzekeringsportefeuille, signaleer je risico's en adviseer je hen proactief over de beste oplossingen die wij hen kunnen bieden. Met jouw persoonlijk en deskundige benadering weet je elke klant op de juiste manier te voorzien van de beste dienstverlening. Door deze benadering zorg jij ervoor dat zij totaalklant worden bij ons en ben je ook in staat om nieuwe klanten aan ons te binden. Je bijt je vast in complexe vraagstukken en biedt een passende verzekeringsoplossing. 

Wie ben jij?

Jij bent toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan en jij wilt je nog verder ontwikkelen in de verzekeringsbranche. Daarom nodigen wij kandidaten met enige en/of ruime ervaring uit om te solliciteren. Met jouw deskundigheid op het gebied van particuliere verzekeringen ben jij de gesprekspartner voor onze klanten. Je houdt ervan om klantgericht te werken, maar behoudt de commerciële instelling. Om onze klanten te kunnen adviseren beschik je over Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Vermogen. Wft Schade Zakelijk en Inkomen is een pré. Daarnaast is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onze kernwaarden: Betrouwbaar, Deskundig, Betrokken, Ondernemend en Persoonlijk. Om die reden samen met ons de markt voor je wil winnen!

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een groeiende en resultaatgerichte organisatie;
  • De functie wordt uitgevoerd op onze locatie in Rijnsburg;
  • Een uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week;
  • Een marktconform salaris;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen;
  • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
  • Actieve en gezellige personeelsfeesten (zodra dit weer mogelijk is).

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze functie. We ontvangen graag jouw CV en krachtige motivatie. Wil je meer informatie over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Oscar Botman, teamleider, op het telefoonnummer 071-405 16 16. Wie weet zien wij elkaar binnenkort!

 

 

Ps. Ga je bij ons werken? Dan voeren wij een pre-employmentscreening uit. Dit betekent dat wij onder andere een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) van je vragen.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.