Homepage Makelaardij 3.0 1920x960

 

Heel veel relaties hebben de afgelopen 50 jaar een huis gekocht of verkocht bij één van de makelaars van De Leeuw, het grootste makelaarskantoor van de regio. September 1971 legde de heer W. de Leeuw de basis voor de huidige makelaardij en dat gaan we vieren!

Om verder in de regio te kunnen professionaliseren en voorop te blijven lopen is De Leeuw Groep een samenwerking aangegaan met de Heilbron Groep. De Leeuw Makelaardij is in de loop der jaren nooit de oorspronkelijke visie uit het oog verloren. Eerlijkheid, kennis en commercialiteit kunnen goed samen gaan, 50 jaar De waarde van ervaring

Wij bedanken al onze verkopers, kopers en aankooprelaties voor het vertrouwen de afgelopen jaren!

50 jaar makelaar: dat is een hoop expertise en ervaring bij elkaar. En reden voor een feestje! Wie jarig is, trakteert. Ontvang in de maand september 50 euro korting op ons mediapakket! Als u op het punt staat uw woning te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Onze NVM-gecertificeerde makelaars staan voor u klaar. Met onze vestigingen in Leiden, Rijnsburg, Katwijk en Sassenheim heeft u een uitgebreide keuze en een groot verkoopkanaal. Onze NVM-makelaars hebben jarenlange ervaring, zijn servicegericht en altijd op de hoogte van de laatste (juridische) ontwikkelingen. Zo komen we tot een aan- of verkooptraject dat past bij uw persoonlijke situatie. Dát is de waarde van ervaring.

Manon Gerrard

Contact vestiging Leiden

Manon Gerrard
(Commercieel medewerker)

 

071-514 20 45

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.