Wim de Leeuw

Directeur

'In de financiële dienstverlening draait alles om de beleving en tevredenheid van de klant'

 

De betere restaurants van Nederland bieden voor mij zowel ontspanning als inspiratie. Alle ingrediënten die in de keuken worden gebruikt, zijn echter gewoon in de winkel te koop. Wat voor de gast het grootste verschil maakt tussen ‘goed’ en ‘het beste’ is het permanente streven naar het beste gastheerschap, maximale klantvriendelijkheid èn persoonlijke aandacht. In ons bedrijf is dat niet anders. Geen van de producten uit onze ‘keuken’ is uniek. Koopovereenkomsten, hypotheekoffertes en polissen zijn overal verkrijgbaar. Ook in de financiële dienstverlening draait het uiteindelijk uitsluitend om het tevreden stellen èn tevreden houden van de klant. Alles draait om de beleving van de klant. Ik krijg energie van 'groei van mensen' en het samenwerken met de toekomstige toppers in ons bedrijf.

Carrière

Voordat ik in 1991 directeur-eigenaar werd, heb ik ervaring opgedaan in de makelaardij. Ik begon mijn carrière in 1986 als makelaar in de randgemeenten van Leiden. Vanaf 1988 gaf ik leiding aan het administratief backoffice en daarmee aan de overgang van typmachine naar PC. In 1989 heb ik een nieuwe vestiging voor de makelaardij opgezet. Vanaf 1991 ben ik eigenaar / directeur van het bedrijf. Vanaf 1999 in samenwerking met Terry Bloemert die in 2009 mijn compagnon werd. In samenwerking met onze Partners geven we leiding aan de talloze veranderingen en verbeteringen binnen ons bedrijf.

Nevenfuncties

Voorheen

Vrijwilligerswerk bij Leidse Rechtswinkel
Integrand Leiden en Integrand Nederland
Docent makelaardijleer bij Instituut Vrijbergen
Bestuurslid/commissaris bij WBS Ons Doel Leiden

Huidig

Voorzitter Stichting Vrienden van Issoria
Makelaar OG,Medeorganisator Slag om Leiden
LevenVoorzitter Investeringscommissie Leids Startersfonds
Bestuurslid Topsport Leiden

 

Opleidingen

Doctoraal Bedrijfsrecht, Leiden
Makelaar OG,
Assurantie A, Branchediploma Leven
Gecertificeerd trainer 'Kernkwaliteiten en het kernkwadrant'
Tot heden: Permanente educatie op het gebied van makelaardij en management.


Hobby's

Wijn en gastronomie, digitale fotografie, piano en drums, fanatiek supporter ZZ Leiden Basketball en ZVL Waterpolo. Enthousiast tafeltenniser bij Scylla.