Homepage Makelaardij 3.0

"Met elkaar gaan we voor een succesvolle verkoop"

Een woning verkopen doet u niet elke dag. Daarom nemen onze makelaars deze taak graag van u over. Samen met u gaan wij de uitdaging graag aan. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke aanpak: als verkoper staat u altijd op de eerste plek.

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van uw woning? Van 'Te Koop' naar 'Verkocht' in 8 stappen:

Stap 1: Kennismaken

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek verkennen we wederzijdse verwachtingen. Wat verwacht u van ons als makelaar en wat kunnen wij voor u betekenen?

Stap 2: Advisering vraagprijs en verkoopstrategie

Om tot de beste prijs voor uw woning te komen, doen wij vooronderzoek in registers en databases van markt- en omgevingsgegevens. Wij nemen alle pluspunten van uw woning mee in ons advies. Vervolgens delen wij onze verkoopstrategie met u.

Stap 3: In verkoopname gesprek

Tijdens het definitieve inverkoopname-gesprek bespreken wij onze verkoopstrategie, stemmen het promotiepakket af op uw wensen en maken afspraken over de start van het verkoopproces.


Stap 4: Start verkoopproces

Uw woning verkopen doen we samen. Naast de persoonlijke en volledige inzet van onze makelaars staat er ook een professioneel team van commercieel administratief medewerkers voor u klaar.

Met het 'De Leeuw Promotiepakket' zorgen wij ervoor dat uw woning alle aandacht krijgt en dat we zo snel mogelijk tot een succesvolle verkoop komen. Dit pakket is innovatief en volledig afgestemd op een optimale presentatie van uw woning. Naast o.a. professionele fotografie, deelname aan ons maandelijks 'Avond Open Huis' en een onderscheidende presentatie van uw woning op Funda, onze website en social media (Facebook, Instagram en YouTube), bieden wij Virtual Reality. Hiermee kunnen potentiële kopers, thuis op hun eigen bank, een virtuele tour door uw woning maken.

Daarnaast openen wij voor u een verkoopdossier op mijnnvm.nl. Dit is een online omgeving waarin o.a. uw documenten digitaal zijn opgeslagen, u promotiemiddelen kunt inzien en beoordelen, u gegevens kunt aanleveren én waarin bezichtigingen van uw woning worden weergegeven. Doordat wij met elkaar binnen één digitaal verkoopdossier werken, is veel informatie direct inzichtelijk en gestructureerd opvraagbaar. Indien uw woning bij ons in de verkoop komt, vertellen wij u daar uiteraard meer over.

Stap 5: Bezichtigingen

Wij maken afspraken met geïnteresseerden en verzorgen een uitgebreide rondleiding door uw woning. Pluspunten brengen wij uiteraard extra onder de aandacht, zodat geïnteresseerden de beste indruk van uw woning krijgen. Na elke bezichtiging ontvangt u een beknopte evaluatie. Bij een positieve reactie ondernemen wij verdere actie met de potentiële kopers.


Stap 6: Onderhandeling

Zodra de interesse gewekt is, starten de onderhandelingen. Uiteraard zetten wij ons maximaal in voor uw belangen. Ieder bod bespreken we met u en we houden u op de hoogte van biedingen en resultaten. Daarbij houden we zoveel mogelijk vast aan úw vraagprijs. Wordt er een tegenbod gedaan, dan bespreken wij dit eveneens met u.

Stap 7: Opstellen en ondertekenen koopakte

Is de koopprijs akkoord, dan stellen we de koopakte op, zorgen we voor ondertekening én dragen we zorg voor de administratieve en juridische afwikkeling.


Stap 8: Voorbereidingen rondom de overdracht

Het eindstation van de verkoop is de overdracht. Hierin verzorgen wij de administratieve en juridische afwikkeling, controleren de (concept) transportakte en verzorgen de eindinspectie.

Gratis waardebepaling

Wilt u uw woning ook succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van uw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt. Daardoor hebben we als geen ander inzicht in de actuele waarde van uw woning. Maak nu een afspraak voor een gratis waardebepaling. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we wederzijdse verwachtingen, bekijken we samen uw woning en informeren we u over onze unieke aanpak.

onzeleeuwen manon gerrard small

Contact

Manon Gerrard
(Commercieel Medewerkster)

 

071 - 405 16 16