Homepage Makelaardij 3.0

"Met elkaar gaan we voor een succesvolle verkoop"

Als u op het punt staat uw woning te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Een woning verkopen doet u niet elke dag. Daarom nemen onze makelaars deze taak graag van u over. Samen met u gaan wij de uitdaging aan. We kiezen voor een persoonlijke aanpak: als verkoper staat u altijd op de eerste plek. Onze makelaars staan voor u klaar. Deskundig, NVM-gecertificeerd en vooral servicegericht.

Onze relaties waarderen ons met een:

9,2

Bekijk de reacties van onze relaties

De Leeuw Promotiepakket

Met het 'De Leeuw Promotiepakket' zorgen wij ervoor dat uw woning alle aandacht krijgt en dat we zo snel mogelijk tot een succesvolle verkoop komen. Dit pakket is innovatief en volledig afgestemd op een optimale presentatie van uw woning. Naast o.a. professionele fotografie, deelname aan ons maandelijks 'Avond Open Huis' en een onderscheidende presentatie van uw woning op Funda, onze website en social media (Facebook, Instagram en YouTube), bieden wij Virtual Reality. Hiermee kunnen potentiële kopers, thuis op hun eigen bank, een virtuele tour door uw woning maken.

Gratis waardebepaling

Van 'Te Koop' naar 'Verkocht' in 8 stappen. Met een gratis waardebepaling bieden onze makelaars u inzicht in de mogelijkheden om uw woning succesvol te verkopen. Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen wij uw verwachtingen en informeren we u over onze persoonlijke service, aanpak en tarieven.

Kijken, kopen en hypotheek regelen

Weten wat u kunt lenen voor uw nieuwe woning? Maak nu een afspraak voor een oriënterend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs.

onzeleeuwen manon gerrard small

Contact

Manon Gerrard
(Commercieel Medewerkster)

 

071 - 405 16 16
Succesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Ga verder >

Aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaars zijn er voor u. Dat kan u al snel heel veel geld besparen.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >