Het kan lastig zijn om in het totale aanbod uw droomhuis te vinden. Daarom ontwikkelden wij verschillende methodes die uw zoektocht vereenvoudigen. Een woning is meer dan een stapel stenen en dat begrijpen onze makelaars.

Ons woningaanbod

Bekijk hier ons aanbod of neem contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Onze relaties waarderen ons met een:

9,2

Bekijk de reacties van onze relaties


Nieuwbouw

Onze nieuwbouwmakelaars richten zicht uitsluitend op de verkoop van nieuwbouwprojecten. Door onze persoonlijke aanpak en lokale kennis zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van nieuwbouwwoningen.

Bent u op zoek naar een huis? Wij vinden voor u een ‘thuis’!

Wilt u samen met ons op zoek naar uw droomhuis en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heeft u een woning op het oog en wilt u ons inschakelen voor de aankoop? We doen er alles aan om u tot de juiste beslissing te laten komen. Een woning kopen is immers een grote stap en dat begrijpen onze aankoopmakelaars.

 

Kijken, kopen en hypotheek regelen

Wij kunnen ons voorstellen dat u veel woonvragen heeft. Bijvoorbeeld: ‘Is het verstandig om te verhuizen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld, en dan?’ of ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’ Maak nu een afspraak voor een oriënterend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs.

Maandelijks Avond Open Huis

Kijken, kijken en nog eens heel goed kijken. Tijd voor de volgende stap: de bezichtiging van uw droomhuis! Tijdens ons Maandelijks Avond Open Huis kunt u iedere eerste maandag van de maand van 19.00 tot 20.00 uur diverse woningen zonder afspraak bezichtigen. Kijk hier voor alle deelnemende woningen.

 

onzeleeuwen manon gerrard small

Contact

Manon Gerrard
(Commercieel Medewerkster)

 

071 - 405 16 16

 

Succesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Ga verder >

Aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaars zijn er voor u. Dat kan u al snel heel veel geld besparen.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >