InloggenHomepage Makelaardij 3.0

"Met elkaar gaan we voor een succesvolle verkoop"

Als u op het punt staat uw woning te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Onze makelaars staan voor u klaar. Met onze vestigingen in Leiden, Rijnsburg, Katwijk en Sassenheim heeft u een uitgebreide keuze en een groot verkoopkanaal. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring, zijn servicegericht en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo komen we tot een aan- of verkooptraject dat past bij uw persoonlijke situatie. Dát is de waarde van ervaring.

Onze relaties waarderen ons met een:

8,9

Bekijk de reacties van onze relaties

Onze woningaanbod

Het kan lastig zijn om in het totale aanbod uw droomhuis te vinden. Een woning is meer dan een stapel stenen en dat begrijpen onze makelaars. Bekijk hier ons woningaanbod of neem contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.


Open Taxatiedag - Zaterdag 2 september a.s.

Heeft u verhuisplannen en bent u benieuwd naar de waarde en verkoopmogelijkheden van uw woning? Maak dan gebruik van onze Open Taxatiedag op zaterdag 2 september a.s. van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens de Open Taxatiedag komen onze makelaars gratis en vrijblijvend bij u langs. Tijdens een QuickScan van 30 minuten worden alle gegevens van uw woning opgenomen. Vervolgens nemen we contact met u op om de marktwaarde van uw woning te bespreken. Wilt u daarna met ons verder praten over de verkoop van uw woning? Dan maken we een vervolgafspraak. Aanmelden? Klik hier.

BANNER open taxatiedagGratis waardebepaling

Wilt u uw woning succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van uw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van uw woning. Maak nu een afspraak voor een gratis waardebepaling. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij wederzijdse verwachtingen, bekijken we samen uw woning en informeren wij u over onze unieke aanpak.

Bent u op zoek naar een huis? Wij vinden voor u een ‘thuis’!

Wilt u samen met ons op zoek naar uw droomhuis en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heeft u een woning op het oog en wilt u ons inschakelen voor de aankoop? We doen er alles aan om u tot de juiste beslissing te laten komen. Een woning kopen is immers een grote stap en dat begrijpen onze aankoopmakelaars.

 

Kijken, kopen en hypotheek regelen

Een hypotheek bij De Leeuw begint met kosteloos oriënteren. Want een woning kopen, is een spannend moment. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Stel uw vragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Het gaat tenslotte om úw woning, úw hypotheek en úw financiële toekomst. En daar helpen wij u graag bij.

Onze Leeuwen

Maak kennis met onze leeuwen van De Leeuw Makelaardij, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

 

onzeleeuwen manon gerrard small

Contact

Manon Gerrard
(Commercieel Medewerkster)

 

071 - 405 16 16

 

Nieuw in de verkoop

 • Swammerdampad 35

  Leiden

  Swammerdampad 35

  Vraagprijs € 335.000 k.k.

 • Edisonstraat 189

  Leiden

  Edisonstraat 189

  Vraagprijs € 350.000 k.k.

 • Beethovenlaan 19

  Voorhout

  Beethovenlaan 19

  Vraagprijs € 375.000 k.k

 

Woningaanbod

Het kan lastig zijn om uw droomhuis te vinden. Wij helpen u graag verder.

Ga verder >

Aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaars zijn er voor u. Dat kan u al snel heel veel geld besparen.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >