Werken bij ons 3.0

"Sinds 1951. Dat is de waarde van ervaring"

Werken bij ons

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Uitstekende beloning

Jouw inzet en kennis belonen we met een goed salaris, marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden. Zo krijg je alle kans om je kwaliteiten te bewijzen en verder uit te breiden.

Groeien binnen De Leeuw

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we hen de ruimte, de ondersteuning én de begeleiding om het maximale uit zichzelf te halen. Ons streven is optimale doorstroming van medewerkers naar hogere functies. De stijl van leiderschap, het zogenaamde 'resultaatgericht leidinggeven', is hierop afgestemd.

Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk onze vacatures en neem contact op voor een sollicitatiegesprek. In een aangenaam gesprek kom je alles te weten over jouw kansen in onze uitdagende werksfeer. Geen vacature beschikbaar? Wij zijn altijd op zoek naar talent! Pak jij graag een uitdaging aan binnen één van onze werkgebieden? Stuur dan je open sollicitatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Marcha van Leuffen.


Marcha van Leuffen 3

direct contact

Marcha van Leuffen

(HR Manager)

 

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vacatures

Voor onze vestiging in Rijnsburg zijn wij op zoek naar een Medewerker Klanten Contact team. Ben jij een enthousiaste, klantgerichte, proactieve en commerciële teamplayer? En vind je het leuk om relaties te helpen en ze telefonisch of via email te woord te staan? Ben je zelfstandig in staat nieuwe afspraken in te plannen voor de adviseurs, relaties actiematig te benaderen en wil je werken in een hectisch en gezellig team? Dan ben jij degene die wij zoeken! In deze veelzijdige functie ben jij het eerste aanspreekpunt van onze (potentiële) verzekeringsrelaties. Wij zoeken iemand met een actieve houding die commercieel en slagvaardig te werk gaat.

Voor onze Nieuwbouwmakelaardij in Rijnsburg zoeken wij een Commercieel Administratief Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het volledige administratieve traject van de verkoop van nieuwbouwwoningen. Tevens informeer je onze (potentiële) kopers zowel telefonisch als schriftelijk over de diverse nieuwbouwprojecten. Dit is een tijdelijke functie ter vervanging van een collega tijdens haar zwangerschapsverlof.